Wizy do Wietnamu

Wybierz


Bilety i hotele

 Wietnamska wiza turystyczna

Przeznaczona dla osób wyjeżdżających do Wietnamu w celach turystycznych – zwiedzanie kraju, wycieczki turystyczne a także wizyty u rodziny i znajomych i załatwianie spraw prywatnych. Wizy jednokrotne i wielokrotne wydawane są na okres do 15, do 30 i do 90 dni. Wiza jest ważna w terminach podanych we wniosku.

- Jednokrotna - wiza przyznawana do 30 dni

- Wielokrotna – wiza przyznawana do 90 dni.

Wymagane dokumenty

1. Paszport

Nieuszkodzony paszport, w którym są co najmniej 2 czyste strony obok siebie przeznaczone na wizy i ważny najmniej 6 miesięcy od daty upłynięcia ważności wizy.

2. Zdjęcie

Kolorowa, aktualna, wyraźna fotografia, z twarzą na wprost, typu paszportowego o wymiarach 3.5/4.5 cm.

3. Wniosek wizowy

Kliknij w poniższy link aby pobrać wniosek:

https://visa.mofa.gov.vn/Homepage.aspx

Wniosek musi być wypełniony online, wydrukowany i podpisany.

Prosimy o uważne zapoznanie się ze wzorem pobierz wzór i instrukcję a następnie szczegółowe wypełnienie wniosku. W razie problemów prosimy o kontakt telefoniczny z biurem (32/2588 935 lub 517135553).

 

Opłaty

1. Opłata wizowa :

- wiza jednokrotna do 30 dni -     250,00 zł

- wiza wielokrotna C1 do 30 dni - 300,00 zł

- wiza wielokrotna B1 do 90 dni - 450,00 zł

Czas oczekiwania w Ambasadzie: 1 tydzień

2. Pośrednictwo wizowe             130,00 zł

 

 Wietnamska wiza biznesowa

Przeznaczona dla osób wyjeżdżających do Wietnamu w celach biznesowych, na targi, rozmowy handlowe. Wizy jednokrotne i wielokrotne wydawane są na okres do 15, do 30 i do 90 dni. Wiza jest ważna w terminach podanych we wniosku.

- Jednokrotna - wiza przyznawana do 30 dni

- Wielokrotna – wiza przyznawana do 30 i 90 dni.

Wymagane dokumenty

1. Paszport

Nieuszkodzony paszport, w którym są co najmniej 2 czyste strony obok siebie przeznaczone na wizy i ważny najmniej 6 miesięcy od daty upłynięcia ważności wizy.

2. Zdjęcie

Kolorowa, aktualna, wyraźna fotografia, z twarzą na wprost, typu paszportowego o wymiarach 3.5/4.5 cm.

3. Wniosek wizowy

Kliknij w poniższy link aby pobrać wniosek: http://visa.mofa.gov.vn/homepage.aspx

Wniosek musi być wypełniony online, wydrukowany i podpisany.

Prosimy o uważne zapoznanie się ze wzorem (pobierz wzór i instrukcję) a następnie szczegółowe wypełnienie wniosku. W razie problemów prosimy o kontakt telefoniczny z biurem (32/2588 935 lub 517135553).

4. Dokument określający cel podróży

Zaproszenie z firmy wietnamskiej (oryginał, scan, kopia) potwierdzone przez Wydział ds. Imigracji zawierające informacje o planowanej wizycie obcokrajowca oraz zobowiązanie, że firma będzie odpowiedzialna za zaproszoną osobę w trakcie jej pobytu w Wietnamie; zaproszenie musi być napisane na papierze firmowym, w języku angielskim, zaadresowane i wysłane do Ambasady Wietnamu w Warszawie, podpisane przez uprawnioną osobę oraz opieczętowane pieczątką firmową. Pobierz wzór

 

Opłaty

1. Opłata wizowa :

- wiza jednokrotna do 30 dni -     250,00 zł

- wiza wielokrotna C1 do 30 dni - 300,00 zł

- wiza wielokrotna B1 do 90 dni - 450,00 zł

Czas oczekiwania w Ambasadzie: 1 tydzień

2. Pośrednictwo wizowe            - 130,00 zł

Wyślij listę na mój email Wydrukuj
Skontaktuj się z nami
Kraj docelowy E-mail
Data od - do
Dane kontaktowe Dodatkowe informacje Wyślij